Меню

Апробація наукових досліджень

Наукова діяльність на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва завжди перебуває на високому рівні, адже науково-педагогічні працівники приділяють доволі уваги власним науковим дослідженням й оприлюдненню їх результатів.

З 4 по 6 жовтня у Львівському національному університеті природокористування відбувся знаковий науковий захід, що зібрав наукову спільноту України та зарубіжних країн - XXIIІ Міжнародний науково-практичний форум «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій». Участь у форумі з онлайн-доповіддю взяла доцентка кафедри, кандидат економічних наук Леся БАРАБАШ, яка виступила з презентацією на тему: "Напрями податкового стимулювання розвитку сільськогоспордарського виробництва України". 

За даними організаторів наукового заходу, загальна кількість учасників склала близько 500 науковців з Польщі, Чехії, Туреччини, Латвії, Литви, Естонії, Молдови, Словаччини. З них -  понад 50 представників вітчизняних університетів і науково-дослідних закладів, державних структур і бізнесу, громадських організацій. 

Леся БАРАБАШ, к.е.н., доцентка кафедри фінансів, банківської справи та страхування