Меню

Чергова перемога активних й амбітних, молодих і креативних фінансисток Уманського НУС

Протягом двох днів (10–11червня) студентська молодь аграрних закладів освіти зібралася на конкурсі «Агрополітичні бачення подальшого розвитку аграрного сектору – бачення молодих аграрних політиків». Студенти мали два насичених дні цікавих зустрічей, нових знайомств, нової інформації. Адже в стінах Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти молоді люди послухали лекції цікавих і прогресивних фахівців: Фолькера Зассе, керівника проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог», який представив доповідь «Поточні виклики аграрної політики в Україні»; про «Сучасні тенденції на світових аграрних ринках і виклики для аграрного сектора і аграрної політики України» розповів Олександр Перехожук, доктор економічних наук, Інститут ІАМО; «Актуальні тенденції в міжнародній аграрній політиці» висвітлила Рейнер Лангош – професор, доктор сільськогосподарських наук (Вища школа Нойбранденбург).

І, звичайно, особливу увагу слід приділити самим інтелектуальним змаганням молоді. Цьогоріч роботи трьох юних фінансисток Уманського НУС увійшли до когорти 9 кращих і стали фіналістами конкурсу. І позитивний результат не змусив на себе чекати! Студентка Уманського НУС Анастасія ЯНЮК посіла 2 місце, а Надія АНДРУСІШИНА – 6 місце престижного конкурсу.

За висловлюваннями журі конкурсу, фінансистки Уманського НУС продемонстрували високий рівень авторських досліджень і вміння професійного спілкування іноземною мовою.

Вітаємо конкурсанток і колектив професіоналів кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС і бажаємо сміливості у реалізації всіх планів й задумів у майбутньому!