Меню

Дуальна освіта розширює межі знань фінансистів

27 жовтня відбулося засідання студентського наукового гуртка «Юний фінансист» кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва.

Під час онлайн зібрання між студентами та викладачами було обговорено наявний досвід здобуття дуальної освіти. Доповідачами стали  студенти-фінансисти, які апробували дуальну освіту на власному досвіді, Олександра Яковенко та Юрій Макаренко. Здобувачі освіти ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівня отримали чудову нагоду фахового розвитку та вдосконалення набутих під час навчання кометентностей, адже між Уманським національним університетом садівництва та групою компаній ПАТ «Миронівський хлібопродукт» були підписані дво- та тристоронні договори про здобуття вищої освіти за денною формою навчання з елементами дуальної форми освіти здобувачів, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

У такий непростий для всіх час наші студенти наважались ризикнути та скористатись можливістю здобуття дуальної освіти, змінили місце перебування, адаптувались до нових умов життя, розширили коло знайомств, а також набули цінного, нового професійного досвіду. Це дійсно новація в освітній сфері, а Олександра та Юрій гідно представляють наш університет за його межами. Пишаємось нашими студентами та зичимо світлого майбутнього!

 

Юлія Улянич, к.е.н., доцент, керівник студентського наукового гуртка «Юний фінансист»

Матеріали