Меню

Фінансисти Уманського НУС – півфіналісти VIII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021»

Студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Уманського національного університету садівництва взяли активну участь у запеклій і цікавій боротьбі за всеукраїнську першість у бізнес-змаганні VІIІ Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021», який проводився під егідою Міністерства освіти і науки України та за підтримки Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Компанії Інтелектуальних Технологій та ГО Асоціації «Відроджені гімназії України». Його меценатами в різні роки проведення ставали такі титани світового бізнесу, як KPMG, Coca Cola Hellenic, METRO Cash&Carry.

Цьогоріч, у VIII Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми-2021» зареєстровано рекордну кількість учасників – 3 674 особи та 2 438 команд з 25 регіонів України і 5-ти зарубіжних країн (Латвія, Литва, Німеччина, Польща, Словаччина) в чотирьох лігах: Ліга наставників, Сімейна ліга, Учнівська ліга, Студентська ліга.

Протягом 01.03.2021–10.04.2021 р. тривав відбірковий тур і півфінал конкурсу. Кожна команда мала змогу створити реалістичну тренінгову компанію в середовищі бізнес-симулятора ViAL+ на основі стартового капіталу.

Учасники мали можливість отримати досвід як командної, так і індивідуальної роботи в процесі прийняття управлінських рішень, виконання аналітичних функцій в управлінні підприємством, здатність брати на себе ключові рішення, швидка адаптація до зовнішніх змін, формування власної комплексної бізнес-моделі компанії і поринути в віртуально-реальне ринкове середовище. Головними компетентностями на турнірі стали: аналіз і стратегічні рішення та, як наслідок – фінансові результати компанії і лідерство на ринку. Усі етапи турніру проходили в дистанційному форматі.

Тож вітаємо наших фінансистів 11-ф групи, які стали півфіналістами турніру «Стратегія фірми-2021» в студентській лігі й успішно пройшли курс інтерактивного підприємництва за допомогою бізнес-симулятора VIAL+: Ірину Андрусішину, Надію Андрусішину, Тетяну Андрусішину, Діану Гришко, Вікторію Заярну, Антона Катеринича, Дмитра Крюкова, Антоніну Кушту, Інну Музику, Максима Плюща, Валентину Сокотнюк, а також куратора групи Світлану Власюк – к.е.н., доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування, яка брала участь у лізі наставників й отримала сертифікат тренера у середовищі бізнес-симуляції VIAL+.