Меню

Лекція зі стейкголдером: практичні акценти страхування в контексті теоретичного матеріалу

16 вересня завідувачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування Оленою Прокопчук та керівником ЦОК Черкаської дирекції ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування» в м. Умань Оксаною Остроушко було проведено спільну лекцію на тему: «Страхові ризики та їх оцінка» для студентів 31-ф; 11к-ф; 31-ма; 31-о; 31-пт, 31-е груп.

Теоретичні аспекти теми заняття розкрила Олена Прокопчук, натомість Оксана Остоушко розповіла здобувачам освіти про практичну частину страхових ризиків, зокрема особливості оцінювання ризиків та управління ними на прикладі ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування».

Збагачення теоретичного матеріалу прикладами з практики функціонуючої страхової компанії сприяло кращому засвоєнню теми та надало поштовх для роздумів здобувачів щодо компетентностей сучасного фінансиста.

Як наслідок, студенти та викладачі кафедри отримали багато позитивних вражень від спілкування з Оксаною Остроушко, що свідчить про важливість і дієвість подібних заходів для підвищення розуміння майбутньої професії. Лекція вийшла насиченою та цікавою внаслідок вдалого поєднання теорії і практики страхової справи, набувши абсолютно нових модернових якостей. Також стейкхолдер обговорила зі студентами та викладачами кафедри акцентні особливості освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» для першого (бакалаврського) освітнього рівня.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування  Уманського НУС висловлює подяку Оксані Остроушко за плідну співпрацю та допомогу у підготовці й реалізації ОП «Фінанси, банківська справа та страхування».