Меню

Лекція зі стейкхолдером з навчальної дисципліни «Страхові послуги та діяльність страхових організацій»

06 квітня завідувачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування, д.е.н., доцентом Оленою Прокопчук разом із запрошеним стейкхолдером – керівником ЦОК Черкаської дирекції ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування» в м. Умань Оксаною Остроушко було проведено заняття з навчальної дисципліни «Страхові послуги та діяльність страхових організацій» на тему «Медичне страхування».

Поряд із розкритим теоретичним матеріалом, завдяки запрошеному стейкхолдеру, студентам з практичної сторони було висвітлено питання медичного страхування. Зокрема, Оксана Остроушко детально розповіла про особливості пропонованих програм медичного страхування ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування».

Здобувачам сподобалося заняття, адже інформація була змістовною та корисною для професійного формування фахових компетентностей зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування  Уманського НУС висловлює подяку Оксані Остроушко за плідну співпрацю та допомогу у підготовці й реалізації ОП «Фінанси, банківська справа та страхування».