Меню

Міжнародна академічна мобільність в рамках програми Erasmus+

З 13 по 17 травня 2024 р., в рамках проєкту Erasmus KA1 Staff Mobility for Teaching, науково-педагогічні працівники Уманського національного університету садівництва – професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Олена ПРОКОПЧУК спільно з професором кафедри харчових технологій Іриною ЗАМОРСЬКОЮ, доцентом кафедри соціально-гуманітарних і правових дисциплін Людмилою МАШКОВСЬКОЮ та доцентом кафедри менеджменту Юлією ХАЛАХУР відвідали університет-партнер УНУС Академію імені Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Республіка Польща).

У рамках даної міжнародної академічної мобільності було реалізовано можливості науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва у сфері освітньої діяльності: проведення лекцій, семінарі, а також щодо обміну досвідом з польськими колегами  з  Академії ім. Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському.

Зокрема, професором Оленою ПРОКОПЧУК було прочитано цикл лекцій зі страхової справи англійською та польською мовами здобувачам освіти Академії ім. Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському, що були інтегровані у програму підготовки бакалаврів і магістрів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Ознайомлення з особливостями функціонування іноземного закладу вищої освіти й отриманий цінний досвід безумовно сприятимуть підвищенню якості викладання дисциплін освітніх програм спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Дякуємо адміністрації Уманського національного університету садівництва та Центру міжнародної освіти та співпраці УНУС, а також польським колегам, за надану можливість участі в програмі міжнародної мобільності ERASMUS+, гостинний прийом, активне співробітництво й обмін досвідом, що сприяють розвитку академічних зв’язків і підвищенню професійного рівня науково-педагогічних працівників.

Сподіваємося на продовження успішної співпраці та спільну роботу над новими проєктами!

 

Олена ПРОКОПЧУК,

д.е.н, професор, завідувач кафедри фінансів,

банківської справи та страхування