Меню

МІЖУНІВЕРСИТЕТСЬКА СПІВПРАЦЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ-ПРАКТИКІВ ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ПІДГОТОВКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИХ ФАХІВЦІВ-ФІНАНСИСТІВ

26 жовтня з метою розширення співпраці між Уманським національним університетом садівництва та Білоцерківським національним аграрним університетом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» закладів освіти відбулася онлайн-лекція за участі фінансового радника Іванни Примак на тему: «Особливості функціонування Державних та недержавних пенсійних фондів в Україні». На розгляд аудиторії виносилися питання особливостей функціонування Державних і недержавних пенсійних фондів в Україні на сучасному етапі розвитку економіки та перспективи їх функціонування. Після закінчення лекції здобувачі мали змогу поставити запитання, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Як наслідок, студенти та викладачі отримали багато позитивних вражень від спілкування з Іванною Примак, що свідчить про важливість і дієвість подібних заходів для підвищення розуміння майбутньої професії. Лекція вийшла насиченою та цікавою внаслідок вдалого поєднання теорії і практики страхової справи, набувши абсолютно нових модернових якостей. Також стейкхолдер обговорила зі студентами та викладачами акцентні особливості освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» для першого (бакалаврського) освітнього рівня обох ЗВО.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС на чолі із завідувачем кафедри Оленою Прокопчук висловлює вдячність завідувачу кафедри фінансів, банківської справи та страхування Білоцерківського НАУ Оксані Драган, а також стейкхолдеру Іванні Примак за плідну співпрацю. Також кафедрами було висловлено побажання щодо подальшого продовження співпраці за допомогою дистанційних методів навчання.

 

 

Олена Прокопчук,

завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування