Меню

Наукова активність молодих вчених-фінансистів на міжнародному рівні

Здобувачі третього (доктор філософії) рівня вищої освіти кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва проявляють активну наукову діяльність, постійно беручи участь у міжнародних конференціях за кордоном. Це свідчить про їхній інтерес до оновлення знань, обмін досвідом з колегами з інших країн та важливість поширення результатів досліджень на міжнародному рівні.

Участь у конференціях супроводжується можливістю публікації наукових статей у журналах або збірниках конференцій. Це дозволяє здобувачам освіти формувати свою академічну репутацію та вплив.

Здобувачі третього (доктор філософії) рівня вищої освіти взяли участь у  таких наукових заходах, як X Міжнародна науково-практична конференція «Global achievements and current trends in the development of science» у Софії, Болгарія, та VII Міжнародна науково-практична конференція «TOPICAL ASPECTS OF MODERN SCIENTIFIC RESEARCH» у Токіо, Японія, що відкрили перед учасниками можливості для професійного та наукового зростання. Нові знання, підвищення рівня досліджень та акцентуалізація наукових поглядів у фінансовій науці на міжнародному рівні – важливі складові діяльності молодих вчених.