Меню

Навчання в Пряшівському університеті здобувачів третього освітньо-наукового ступеня вищої освіти (доктор філософії) спеціальності фінансів, банківської справи та страхування за програмою ERASMUS KA1

У рамках проєкту ERASMUS KA1 – Learning Mobility of Individuals – Student mobility for traineeships in higher education, здобувач третього освітньо-наукового ступеня вищої освіти (доктор філософії) спеціальності фінансів, банківської справи та страхування Ольга ПОНОМАРЕНКО з 13 по 26 травня 2024 року  перебувала у Пряшівському університеті у місті Пряшев, Словаччина (Prešovská univerzita v Prešove) на факультеті менеджменту та економіки. У рамках проєкту аспірантка поглибила свої знання з фінансів та економіки, працюючи з провідними викладачами та науковцями, отримала практичний досвід через участь у конференціях, семінарах і майстер-класах, які організовував факультет менеджменту та економіки, розширила свої професійні зв’язки з колегами та студентами з інших країн, які навчаються за програмою ERASMUS +. Перебування у Пряшівському університеті відкрило багато нових перспектив, а налагоджені контакти з іноземними викладачами та студентами стали основою для майбутніх спільних проєктів і публікацій.

Висловлюємо вдячність адміністрації Пряшівського університету та його факультету менеджменту та економіки за гостинність та можливості для розвитку. Програмі ERASMUS KA1 за фінансову підтримку та організацію обміну, Уманському національному університету садівництва за надану можливість і всебічне сприяння.  Такий  досвід став важливою віхою у професійному та особистому розвитку.

Впевнені, що знання та навички, здобуті під час навчання у Пряшівському університеті, допоможуть зробити значний внесок у розвиток фінансової науки та практики в Україні.