Меню

Обговорення ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» першого рівня вищої освіти (бакалавр)

27 квітня робоча група за освітньо-професійньою програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» першого рівня вищої освіти (бакалавр) та колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва разом зі стейкголдерами – колегами з кафедри економіки та фінансів Херсонського державного аграрно-економічного університету, в рамках договору про співпрацю між університетами, обговорили перспективи оновлення освітньо-професійної програми 2023 рік.

Під час обговорення колеги схвально поставилися до наявних у програмі 2022 року змін, підкресливши актуальність таких обов’язкових компонент, як «Психологія фінансів» і профільних компонент акцентного спрямування – «Аграрне страхування», «Банківська діяльність в аграрній сфері», «Фінансова політика в аграрній сфері», «Фінанси підприємств аграрної сфери». Окремо було порекомендовано доповнити на перспективу перелік обов’язкових компонент дисциплінами, пов’язаними з глобалізацією сфери фінансів.

Дякуємо колегам за змістовну зустріч і ґрунтовні рекомендації. У нелегкий воєнний час ми, як ніколи, маємо бути разом і дбати про майбутнє!

Все буде Україна!