Меню

Першокурсники знайомляться з освітньою програмою

16 листопада на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва у рамках вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» відбулася зустріч здобувачів освіти першого рівня (бакалавр) спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 11-ф групи з гарантом освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування», к.е.н., доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Лесею БАРАБАШ.

Оскільки дисципліна «Вступ до спеціальності» передбачає глибоке знайомство студентів зі структурою закладу освіти, формуванням і впровадженням в дію освітньо-професійної програми, то сьогоднішня зустріч дала можливість поглибити вже здобуті знання.

Під час бесіди Леся Віталіївна зазначила, що освітньо-професійні програми оновлюються та вдосконалюються щороку. Згідно з ними, студенти вже зараз можуть ознайомитися з дисциплінами, які будуть викладатися протягом усього терміну навчання. Було також розглянуто особливості процесу формування та перегляду ОПП, можливість долучення студентів до її обговорення та внесення змін.

Цікавою та цінною для учасників зустрічі з боку студентів стала інформація про можливість внутрішньої мобільності.

Дякуємо за корисну та цікаву інформацію!

Катерина ЗАЯРНА, здобувачка вищої освіти першого рівня (бакалавр), 11-ф група, ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»