Меню

Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє

У рамках заходів, присвячених Всесвітньому тижню грошей, що спрямовані на розширення знань молоді щодо фінансів з метою розбудови впевненого фінансового майбутнього, на кафедру фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва з дружнім візитом завітали студенти спеціальності фінанси, банківська справа та страхування Уманського фахового коледжу технологій та бізнесу УНУС.

Перед гостями виступила завідувач кафедри д.е.н., професор Олена ПРОКОПЧУК, яка зазначила, що Global Money Week – щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що включає заходи на фінансову тематику для молоді. Це тиждень, коли у різних країнах світу проходить безліч заходів, уроків, лекцій, воркшопів, майстер-класів, змагань і конкурсів задля підвищення фінансової обізнаності молодого покоління.

Офіційна цьогорічна тема Global Money Week – «Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє» – спонукала при зустрічі студентів коледжу і викладачів кафедри фінансів, банківської справи Уманського НУС до проведення «Інтелект-гри для фінансистів». Участь у грі створила не лише дружню атмосферу для обговорення фінансових питань, а й дала можливість студентам розвинути їхні схильності до підприємництва та вміння керувати особистими фінансами.

Також студенти коледжу ознайомилися з умовами вступу до університету й отримали можливість наочно побачити, як функціонує кафедра й організоване студентське життя в університеті.

 

Наталія БОНДАРЕНКО, к.е.н, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування