Меню

Поєднання теорії та практики зі страхування

12 жовтня завідувачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування Оленою ПРОКОПЧУК та менеджером з питань регіонального розвитку «Страхової компанії «УНІКА Життя»  Юрієм МОЦНИМ було проведено спільну лекцію на тему «Накопичувальне страхування життя» для студентів 31-ф, 31-ма, 31-о, 32-о, 31-пт, 31-е груп.

Теоретичні аспекти теми заняття розкрила Олена ПРОКОПЧУК, натомість Юрій МОЦНИЙ розповів здобувачам освіти про практичну частину накопичувального страхування життя на прикладі конкретної страхової організації – «СК «УНІКА Життя».

UNIQA Insurance Group є однією з провідних страхових груп на своїх основних ринках в Австрії та Центральній і Східній Європі. В Україні UNIQA Insurance Group представлена небанківською фінансовою групою УНІКА Україна, до якої входять страхові компанії «УНІКА» (non-life) та «УНІКА Життя» (life). Протягом багатьох років Страхова компанія «УНІКА» займає провідні позиції на ринку України.

Збагачення теоретичного матеріалу прикладами з практики ефективно функціонуючої страхової компанії сприяло кращому засвоєнню теми, надало поштовх для роздумів здобувачів щодо компетентностей сучасного фінансиста.

Як наслідок, студенти та викладачі кафедри отримали багато позитивних вражень від спілкування з Юрієм МОЦНИМ, що свідчить про важливість і дієвість подібних заходів для підвищення розуміння майбутньої професії. Лекція вийшла насиченою та цікавою, вдало поєднавши теорію та практику страхової справи, набувши абсолютно нових модернових властивостей.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування  УНУС висловлює подяку Юрію МОЦНОМУ за плідну співпрацю та допомогу у підготовці та реалізації ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» першого рівня вищої освіти (бакалавр).

 

Олена ПРОКОПЧУК, д.е.н., доцент, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС