Меню

Постійний професійний розвиток - ціль сучасного студента-фінансиста

Основний принцип діяльності освітніх систем розвинених країн – це залучення громадянина до навчання, яке триває постійно, все життя. Тож нині розвиток неперервного навчання разом із формуванням суспільства знань стали одним із соціальних наслідків глобалізації й інформатизації. Тобто освіта більше не може обмежуватися кількома роками чи навіть десятиліттями життя людини, оскільки безперервне оновлення інформації вимагає постійного самовдосконалення та навчання для досягнення життєвого успіху.

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування чітко розуміють останні освітні тенденції, а тому всіляко стимулюють студентство до постійного розвитку. І наразі маємо чудовий приклад свідомого підходу до удосконалення професійних знань: студентки 11-кф групи спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування» Анастасія Янюк та Ольга Власюк пройшли навчання на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus – першого та найбільшого проекту безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні з 2014 р. Анастасія Янюк успішно закінчила курс «Основи фінансів та інвестицій», а Ольга Власюк опрацювала та засвоїла курс «Інформаційні війни».

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає студентів з досягненнями та бажає подальшого професійного розвитку і наснаги у всіх починаннях!