Меню

Практичне заняття зі стейкголдером: про страхування в умовах ЦОК Черкаської дирекції ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування» в м. Умань

У рамках тісної співпраці зі стейголдером, а також в межах практичного заняття з дисципліни «Страхування», студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість відвідати ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування».

Керівником ЦОК Черкаської дирекції ПрАТ «СК «АРСЕНАЛ Страхування» в м. Умань Оксаною Остроушко, яка є стейкголдером освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівня та завідувачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС Оленою Прокопчук було розкрито тему: «Класифікація страхування» для студентів 31-ф і 11к-ф груп.

Студенти були ознайомлені з історією створення СК «Арсенал», з переліком страхових послух компанії й особливостями оформлення страхових договорів.

Дана страхова компанія уже 15 років успішно розвивається та функціонує на страховому ринку України і протягом останніх двох років впевнено входить у Топ-5 страхових компаній нашої держави. Регіональна мережа компанії налічує понад 50 підрозділів. Усі програми страхування базуються на якісному перестраховому покритті. Також СК «Арсенал Страхування» є членом Національної Асоціації Страховиків України, а її представники входять до складу керівних органів МТСБУ.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування  Уманського НУС висловлює подяку Оксані Остроушко за плідну співпрацю та допомогу у підготовці й реалізації ОП «Фінанси, банківська справа та страхування».