Меню

Практичними прикладами про теоретичні постулати агрострахової справи

20 квітня завідувачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування, д.е.н., доцентом Оленою Прокопчук разом із запрошеним стейкхолдером – генеральним директором ТОВ «Агроріск» Ганною Копачевською було проведено лекційне заняття з навчальної дисципліни «Страхові послуги та діяльність страхових організацій» на тему «Сільськогосподарське страхування». Місце проведення – онлайн-платформа Zoom.

Спікерами лекційного заняття стали два провідних фахівці у даній тематиці, які вдало поєднали теорію та практику. Розпочала заняття Олена Прокопчук, яка представила гостю й ознайомила присутніх з планом лекції та розпочала першу частину заняття – теоретичну. А далі слово надали практику агрострахової справи. Під час лекції пані Ганна акцентувала увагу студентства на особливостях страхування сільськогосподарської продукції, охарактеризувала основні поняття страхування й особливості їх застосування в агрострахуванні, навела спектр страхових продуктів, що застосовуються в агрострахуванні, а також висвітлила поняття «тарифна політика в агрострахуванні», навівши по ньому низку красномовних прикладів і практичних розрахунків.

Лекція вийшла насиченою та цікавою, вдало поєднавши теорію та практику агрострахової справи.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування  Уманського НУС висловлює подяку Ганні Копачевській за плідну співпрацю та допомогу у підготовці та реалізації ОП «Фінанси, банківська справа та страхування».

 

 

Олена ПРОКОПЧУК, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС, д.е.н., доцент