Меню

Практика фахового спілкування англійською мовою на засіданнях студентського наукового гуртка «Юний фінансист»

10 лютого студентами та викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування було організовано та проведено у дистанційній формі на основі платформи Zoom засідання студентського наукового гуртка «Юний фінансист».

На порядок денний зібрання було винесено презентацію та розгляд результатів наукового дослідження студентки 21-ф групи Надії Андрусішиної на тему:  «Insurance as a Tool of Risks Minimization in the Agricultural Sector of Ukrainian Economy».

Потужний науковий доробок іноземною мовою студентка готувала під керівництвом доцента кафедри Світлани Власюк.

У своєму дослідженні Надія висвітлила актуальні питання мінімізації ризиків в аграрному секторі економіки України, зосередила увагу на питанні розвитку страхування в зарубіжних країнах й окреслила перспективи розвитку вітчизняного сегменту сільськогосподарського страхування та наголосила на важливості ролі держави у подальшій його розбудові.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування впевнений, що саме такими заходами можливо поглибити володіння англійською мовою та забезпечити набуття необхідних soft skills якостей здобувачів освіти.

Викладацький склад висловлює вдячність Надії за змістовну та яскраву доповідь і бажання розвиватись та вдосконалюватись.

 

Юлія Улянич, к.е.н., доцент керівник студентського наукового гуртка