Меню

Професійна самоосвіта – актуальність сьогодення

Сьогодні Інтернет став не лише засобом зв’язку, а й одним з основних джерел самоосвіти. За допомогою інтернет-ресурсів можна не лише опановувати знання в рамках університетської чи шкільної програми, а й удосконалювати професійні якості, беручи участь у фахових семінарах, вебінарах й інший онлайн зустрічах.

Саме таким став для викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування вебінар Національного банку України «Що повинні знати споживачі фінансових послуг?». Спікером зустрічі виступила начальник управління захисту прав споживачів фінансових послуг НБУ Ольга Лобайчук.

Вебінар проходив на платформі Zoom та в прямому ефірі на сторінці установи у мережі Facebook; учасниками онлайн-зустрічі стало понад 200 науковців і практиків зі всієї України.

Під час вебінару спікер вела розмову про необхідність активізації заходів з підвищення рівня фінансової грамотності населення, роль, позицію та кроки Національного банку України у даній сфері, порушення у царині банківської діяльності та наслідки, викликані ними, як для банківських установ, так і для їх клієнтів.

Кожен бажаючий мав змогу задати доповідачці запитання, на які наприкінці зустрічі пані Ольга надала розгорнуті та детальні відповіді.

Таким чином бачимо, що навіть в умовах карантину й ізоляції можна бути в курсі новацій професійної діяльності.