Меню

Профілактичні бесіди зі студентським загалом

2 квітня на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» кураторами всіх академічних груп було проведено спільну виховну щодо дотримання Правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках УНУС та поведінки під час виникнення конфліктних ситуацій при спілкуванні серед здобувачів освіти закладу на тему: «Вчинення насильства: чинники, наслідки, відповідальність».

Під час обговорення цієї важливої теми куратори академічних груп провели роз’яснення щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках, вирішення проблем у конфліктних ситуаціях, права на рівний доступ до безоплатної правової допомоги, необхідної для забезпечення захисту їхніх прав.

Більшість студентів відзначили серед переваг використання медіації вирішення конфліктів мирним шляхом та опанування ненасильницької моделі поведінки.

Також було зазначено, що сьогодні кожен працівник чи здобувач освіти повинен зробити особистий внесок, щоб наш заклад освіти став простором поваги для всіх, хто в ньому навчається чи працює.