Меню

Психологічна підтримка на варті здоров’я студентів

16 листопада на кафедрі фінансів, банківськох справи та страхування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва була зорганізована онлайн зустріч здобувачів освіти першого рівня (бакалавр) спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»  з практичним психологом університету Валентиною МАЗУРЕНКО.

Під час зібрання спікер надала якісну консультацію та допомогу нам, студентам. Усі зацікавлені мали змогу поставити питання й отримати відповідь. Актуальність теми спілкування полягала в аналізі психічного здоров’я кожного здобувача освіти під час такого емоційного стресу і випробувань, як війна.

Ми отримали практичний досвід під час проходження анкетного тестування, покращили вміння самоконтролю, навчилися розуміти себе та власні переживання й оволоділи потрібними навичками знаходити вихід із проблемних ситуацій. Тож мети зустрічі – надати психологічну підтримку, розширити навички самопізнання – було досягнуто.

Також ми дізналися, що в університеті працює телефон «Довіра», за яким можна попередньо записатися на бесіду до психолога: (067) 979-00-93 (viber і telegram)

Дана зустріч позитивно вплинула на психологічне самопочуття та саморозвиток кожного студента.

Ольга ЛЕВЧЕНКО, здобувачка вищої освіти першого рівня (бакалавр), 11-ф група, ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»