Меню

Річне звітування здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Доктор філософії»

19 липня на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва відбувся розгляд і обговорення звітів здобувачів вищої освіти третього (освітньо-науковий) рівня «Доктор філософії» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Під час засідання аспіранти представили доповіді та презентації власних результатів досліджень за 2023–2024 навчальний рік.

Вітальним словом засідання відкрила завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування д.е.н., професор Олена ПРОКОПЧУК.  Звітування проходило у дружній атмосфері, жвавому режимі та з активним обговоренням особливостей освітньої і наукової складових освітнього процесу.

За результатами звітування, здобувачі всіх років навчання освітньо-наукового рівня «Доктор філософії» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» виконали заплановані освітню та наукову складові в повному обсязі, взяли до уваги всі висловлені зауваження та пропозиції і були зорієнтовані у подальших планах.

Юлія Улянич, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування