Меню

Розширюємо горизонти пізнання податкової системи крізь призму неформальної освіти

Здобувачі освіти 3 курсу першого (бакалаврський) рівня вищої освіти освітньої програми "Фінанси, банківська права та страхування" продовжують активно опановувати освітні компоненти та набувають нових знань. Однією з таких компонент є дисципліна "Податкова система". Попри доволі складні умови функціонування податків в Україні, вони є обов'язковою ознакою державності, а відтак знання умов і особливостей їх функціонування є енобхідним для кожного громадянина, зокрема - для фахівця фінансовіої сфери.

Окрім опанування лекційного матеріалу та практичних завдань, студенти розширюють межі пізнання з функціонування податків і податкової системи за допомогою неформальної освіти. Цього разу здобувачі обрали для навчання освытню платформу "Prometheus", де пройшли укрси "Економіка для всіх" і "Як почати власну справу в часи невизначеності: покроковий гайд від ТОП-підприємців України". Кожен курс відкриває функціонування податків у різних сферах діяльності, а тому дозволяє зрозуміти особливості функціонування останніх на різних рівнях.

Неформальна складова освітнього процесу є вагомим доповненням до аудиротних занять, а ще - чудовим елементом формування цілісної картини предметної галузі.

Леся БАРАБАШ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банквської справи та страхування