Меню

Розвиток - основа професійності

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва завжди перебувають у пошуку нових знань й обміну досвідом, адже саме актуальна інформація та критичне мислення є основою успішного професійного розвитку сучасного науково-педагогічного працівника. 

Тож днями викладачі кафедри відвідали онлайн вебінар «Знижена ставка ПДВ для аграріїв: з 20% до 14%», зорганізований Асоціаціацією «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з агенцією UCABevent. Модератором зустрічі став Олег Нестеров, юрисконсульт, координатор комітету техніки асоціації «Український клуб аграрного бізнесу». Ключовими питаннями обговорення стали: 
1. Фіскальне послаблення як один із інструментів детінізації аграрного сектору.
2. Розбір перехідних положень закону.
3. Адміністрування за новими правилами: блокування ПН, відшкодування ПДВ.

Інформацію для загалу висвітлювали авторитетні спікери: Володимир Метелиця, генеральний партнер Центру професійних бухгалтерів, д.е.н., САР, DipTAX, DipIFRS ICFM і Леонід Тулуш, кандидат економічних наук, завідувач відділу фінансово-кредитної та податкової політики Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки».
Також представники кафедри взяли участь у засіданні Міжнародної науково-практичної конференції "Соціально-компетентне управління корпораціями в умовах поведінкової економіки", зорганізованому кафедрою підприємництва і маркетингу Волинського національного університету імені Лесі Українки, що проходило дистанційно на базі платформи Google Meet. Учасниками зібрання стали вчені з України, Польщі та Словаччини, тож представлені до розгляду теми досліджень вирізнялися актуальністю та різноплановістю думок.