Меню

Smart-дискус «Сучасна фінансова освіта: погляд роботодавців»: цікаво про головне

Ось вже минув і вівторок – другий день Тижня фінансової грамотності. Що ж цікавого сталося цього дня? Для учасників заходу викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва була організована зустріч з майбутніми роботодавцями, яка пройшла у формі Smart-дискусу «Сучасна фінансова освіта: погляд роботодавців». Для студентів це було надзвичайно важливо, адже у них була змога задати ті питання, що їх цікавлять, як майбутніх співробітників.

На зустріч зі студентством завітали директор ПрАТ СК «Арсенал Страхування» Оксана Остроушко, фінансовий директор ПрАТ «Світ меблів Україна» Лариса Нагнибіда, начальник відділення № 148/23 АБ «Укргазбанк» Руслан Бобошко, начальник Уманського відділення «Укрсиббанк»Олександр Шулянський, директор уманського відділення № 5 ЧГРУ АТ «ПриватБанк» Валентина Лисак.

З цікавої бесіди, що проходила у невимушеній формі, студенти дізналися про діяльність вищеперерахованих організацій, про послуги (продукти), що вони надають; посади, на які можуть претендувати студенти з набуттям фаху; вимоги до осіб, що працевлаштовуються: умови прийняття на роботу, терміни стажування тощо.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування, і факультету економіки і підприємництва завжди відкритий до співпраці та підтримує тісні зв’язки з потенційними роботодавцями.

На цьому Тиждень фінансової грамотності не завершується. Попереду ще багато чого цікавого. Стежте за новинами кафедри й університету! Не пропустіть найкращого!

 

Анастасія Якушева, студентка 11 к-ф групи