Меню

Спільне практичне заняття зі стейкхолдером: про страхову справу на прикладі бізнес-кейсів ПрАТ «СК «Арсенал Страхування»

08 травня, у рамках плідної та тісної співпраці зі стейкхолдером, а також в межах практичного заняття з дисципліни «Страхова справа», студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість відвідати ПрАТ «СК «Арсенал Страхування» в м. Умань.

Керівником ЦОК Черкаської дирекції ПрАТ «СК «Арсенал Страхування» в м. Умань Оксаною ОСТРОУШКО та завідувачем кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС, д.е.н., професором Оленою ПРОКОПЧУК для студентів 31-ф і 11к-ф груп на практичних прикладах було розкрито тему «Автострахування КАСКО».

Під час зустрічі обговорили коло питань щодо особливостей організації КАСКО страхування, проблем і перспектив подальшого його розвитку в Україні. Професійна подача матеріалу в поєднанні з цікавими практичними бізнес-кейсами страхової компанії не залишили присутніх байдужими та викликали жваву дискусію у здобувачів.

Також студенти були ознайомлені з історією створення СК «Арсенал Страхування», з переліком страхових послух, що надаються страховиком й особливостями укладання страхових угод.  

Довідково: страхова компанія уже 15 років успішно розвивається та функціонує на страховому ринку України і протягом останніх двох років впевнено входить у Топ-5 страхових компаній країни. Отож, страхування в СК «Арсенал Страхування» відрізняють унікальні умови й очевидні переваги, зокрема індивідуальний підхід до кожного клієнта та неухильне виконання взятих на себе зобов'язань.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС висловлює щиру вдячність за цікаву зустріч і змістовні та цінні практичні поради Оксані ОСТРОУШКО!

 Олена ПРОКОПЧУК, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС,

д.е.н., професор