Меню

Старт 2021/2022 навчального року

Перше вересня - знакове свято для всього великого та дружного колективу викладачів і студентів кафедри фінансів, банківської справи та страхування. Адже в цей день до його когорти вливається нова молодь, сповнена мрій, сподівань, далекоглядних планів і задумів - першокурсники.

Традиційно першовересень в Уманському національному університеті садівництва ознаменувався яскравою та непересічною посвятою в студенти, до якої долучилася і спільнота кафедри. Неординарна та колоритна експозиція, яку кафедра фінансів, банківської справи та страхування представила загалу у якості презентації спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", зібрала позитивні відгуки колег і гостей заходу.

Першокурсники спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" познайомилися зі своїми старшими колегами-студентами, кураторами та викладацьким складом кафедри; отримали з рук декана факультету професора Юлії Нестерчук залікові книжки; від ректора університету професора Олени Непочатенко почули напутнє слово; вразилися когортою поважних професорів навчального закладу, а ще - долучилися до отримання симлоічних Книги та Ключа знань.

Цей день кожному з учасників свята запам'ятається надовго своєю проникливістю, символічністю та тим виром натхнення, яке можна отримати лише в стінах Уманського національьного університету садвництва - легенди аграрної освіти України.