Меню

Студентська наука у сфері фінансів, банківської справи та страхування

Освітній і науковий процеси в Уманському національному університеті садівництва цікаві та різнопланові. І щорічно доводять вищезазначене активні й ініціативні студенти, які постійно перебувають у творчому науковому пошуку нових професійних ідей і шляхів їх досягнення.

Цьогорічна традиційна  студентська наукова конференція, приурочена 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва Іполіта Івановича Корабльова, зокрема секція "Фінанси, банківська справа та страхування", об'єднала викладачів і студентів кафедри у прагненні пошуку зважених рішень розв'язання актуальних проблем фінансової, страхової і банківської сфер.

За результатами проведення секційного засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції найкращими визнано доповіді студенток Анастасії Вовчанської (11 к-ф група), Олександри Яковенко (21-ф група), Вероніки Кучер (11 м-ф група), Юлії Коцуренко (11 м-ф група), Вікторії Шмакової (11 м-ф група).

Студенти та викладачі у ході конструктивного діалогу та толерантного диспуту висвітлювали власні аргументовані позиції, які створили загальну атмосферу призності й ефективності заходу. А також вкотре довели, що студентська наука - прогресивний і надзвичайно дієвий спонукальний інструмент наукової думки сьогодення.

Дякуємо студентам за ініціативність і бажання у такий непростий період вдосконалюватись на науковій ниві!!!

 

Юлія Улянич, керівник студентського наукового гуртка кафедри