Меню

Студентська олімпіада з навчальної дисципліни «Страхування»

28 листопада кафедрою фінансів, банківської справи та страхування УНУС проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування» (відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у  2023/2024 навчальному році»). У заході взяли участь студенти другого та третього курсів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ОР «Бакалавр».

Олімпіада передбачала три блоки завдань з навчальної дисципліни «Страхування» і була проведена у змішаному режимі (аудиторному та у системі Moodle): I – тестові завдання; II – ситуаційні задачі та III – теоретичні завдання.

Більшість студентів успішно виконали завдання та продемонстрували ґрунтовні знання з питань теорії і практики страхової справи.

За рішенням голови комісії д.е.н., професора Олени ПРОКОПЧУК та членів комісії – к.е.н., доцента Світлани ВЛАСЮК, к.е.н., доцента Юлії УЛЯНИЧ, к.е.н., доцента Сергія КОЛОТУХИ та к.е.н., доцента Богдана ГУЗАРА визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування»:

 

І місце – Костянтин МЕЛЬНИК (21 - кф група);

ІІ місце – Влада ЗАПОРОЖЕЦЬ та Валерія ШПІРКО (31 - ф група);

ІІІ місце – Анна ОЛІЙНИК, Яна СІНЧУК (31 - ф група) та Анастасія ЧЕРНИШ (21- кф група).

Науково-педагогічний колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає переможців і бажає подальших звершень!

 

Олена Прокопчук, д.е.н, професор, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування, голова комісії