Меню

Студентське самоврядування як одна зі складових процесу управління у ЗВО

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування, відповідно до ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» 2022 року¸ було введено дисципліну «Вступ до спеціальності», що має на меті підготовку фахівців, здатних розв’язувати складні спеціалізовані завдання та прикладні проблеми, комплексного характеру в умовах певної невизначеності умов у професійній діяльності сфери фінансів, банківської справи та страхування.

Для більш детального освоєння лекційного матеріалу курсу на тему «Управління закладом вищої освіти» здобувачами освіти першого рівня вищої освіти (бакалавр) 11-ф групи, 10 листопада на заняття було запрошено Владу Баданюк, заступника голови ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС.

Студентська конференція, рада студентського самоврядування, «тонкощі» діяльності студради в умовах воєнного стану, організаційна структура факультету, кафедр – всі ці питання влучно охарактеризувала Влада Баданюк. Здобувачі вищої освіти з цікавістю познайомилися зі складовими процесу управління у закладах вищої освіти, зокрема зі студентським самоврядуванням.

 Світлана ВЛАСЮК, к.е.н.,

доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС