Меню

Студентство - це вічний двигун життя

Хто хоч один день був причетний до когорти студентсьтва, той назавжди вважатиме 17 листопада днем свого професійного свята. Ця дата є магічною та незвичною: коли ти щдобуваєш освіту - вона є для тебе символом приналежності до численної когорти молодих і майже безтурботних однодумців, які переймаються сьогоденням, а найстрашніший час - це сесія; коли ти стаєш професіоналом, саме День студента нагадує про молодість душі та потребу ще багато чому навчитися в житті; коли вік досягає піку поважності - святкування цієї пам'ятної дати є обов'язковим, адже тепер, пізнавши життя, ти маєш повне право на філософські роздуми, якими колись дивував екзаменаторів.

Шановні наші студенти! Ми щиро зичимо вам пройти усі ці три стадії трансфоромації і залишитися такими ж натхненними, допитливими, ініціативними та невгамовними, якими ви є зараз! Адже попри перепони онлайну, повітряні тривоги, блек-аути та всі умови війни ви не втрачаєте оптимізму, прагнення кращого та волі до втілення мрій!  

Будьте сміливими й оминайте невігластво, раціональними та несподіваними, передбачуваними та суперечливими! Станьте взірцем для самих себе та натхненниками для оточуючих! Вірте у власні сили, відчувайте серцем, радійте життю та пам'ятайте, що оптимісти творять світ, а наполегливі рухають сьогодення і майбутнє!

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування