Меню

Танцюй як MoneyMan!!!

GlobalMoneyWeek2001 - подія світового масштабу! Тож студентський і науково-педагогічний колективи кафедри фінансів, банківської справи та страхування сповнені сил і надзвичайно задоволені, що мали можливість долучитися до цієї знаменної події. А ще додаткового ритму та особливого смаку навчальному процесу додавала участь кафедри у марафоні Тижня факультетів Уманського національного університету садівництва.

Ці п'ять днів ознаменувалися для кожного з нас яскравими враженнями. Ми разом з учасниками зі всієї України пройшли екскурс у минуле та сьогодення Національного банку України,  поринали в умови та особливості проведення монетарної політики НБУ, пізнавали таємниці Cashless, брали на фінансове озброєння лайфхаки платіжної системи, проводили стрес-тест особистих фінансів. А ще - зустрічалися з успішними підприємцями, вражалися історією грошей під час огляду виставки грошових знаків і монет, писали проникливі есе на фінансову тематику, презентували улюблені професійні фінансові книги, створювали презентаційні відеоролики... 

Тож завершення цього тижня теж стало феєричним: студенти разом з викладачами створили власний танцювальний ролик і приєдналися до флешмобу "Танцюй як MoneyMan!", довівши тим самим, що розуміння, професійна зацікавленість і цілеспрямованість нашого дружнього колективу має єдиний, загальний вектор розвитку! Адже лише спільно, у діалозі та розумінні, ми зможемо досягти загальної цілі!