Меню

Тільки так!! Тільки разом!! І тільки вперед!!!

З 22 по 26 березня 2021 року кафедра фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва стала активним учасником світової спільноти навчальних закладів, що долучилися до цьогорічного святкування тижня GlobalMoneyWeek 2021.

За цей період студенти та викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування взяли безпосередню участь у запланованих заходах Національного банку України та проводили різноманітні власні заходи на фінансову тематику. Драйв, веселощі, пізнання, цікавинки, спілкування зі стейкхолдерами та роботодавцями - такими були будні цього надзвичайно насиченого тижня. Щоденно на сайті кафедри та на YouTube каналі Уманського НУС всі бажаючі мали змогу спостерігати за буденно-святковими перипетіями студентів Уманського НУС у вирі #GMW2021!

І нині кафедра отримала подяку від організаторів масштабного дійства, яка стала свідченням позитивного результату співпраці між викладачами кафедри та студентами спеціальності 072 "Фінансит, банківська справа та страхування"!  Тільки так!! Тільки разом!! І тільки вперед!!!