Меню

Творче захоплення - основа професійного успіху

Уже давно вченими доведено, що основою професійного успіху є реалізація творчих талантів і захоплень. Тож колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування, разом зі спільнотою факультету економіки і підприємництва Уманського національногго університету садівництва, активно сприяють всебічному розвитку майбутніх фахівців, стимулюючи їх не лише до навчання, а й до участі у різноманітних конкурсах.

І нині мова піде про чарівних фінансисток, майбутню опору фінансової системи України. Вони наполегливі, цілеспрямовані та завзяті не лише у навчанні, а й у проявах своєї творчої натури. І, за словами дівчат, саме творчість додає їм снаги в опануванні профільних знань. Допитливі та зібрані під час занять, креативні та відповідальні до обов'язків, що виконують у раді студентського самоврядування факультету, чуттєві у творчості. Це Олександра Черемісіна, студентка 11-ф групи, Аліна Коваленко, староста11-к-ф групи й Анастасія Якушева, староста 21-к-ф групи.

Нещодавно Олександра й Аліна стали учасницями загальноміський Шевченківських читань, під час яких підкорили загал майстерністю та чуттєвістю виконання творів Кобзаря, за що були нагороджені пам'ятними призами.

 
 

А Анастасія відома університетському загалу як майстриня слова, доказом чого стала її перемога у міському конкурсі молодих літераторів ук номінації "Проза".

 

На спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" навчається багато творчих і яскравих особистостей, які активні у пошуку себе і як особистості, і як фахівця. І колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування неймовірно пишається здобутками своїх студентів і зичить їм натхнення й успіхів!