Меню

Творчий розвиток – основа професійного успіху

21 листопада на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулася онлайн-зустрічі Світлани БЕРДНІКОВОЇ, керівниці народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» Уманського національного університету садівництва, зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Зустріч була організована ведучим викладачем дисципліни «Вступ до спеціальності», доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Світланою ВЛАСЮК і гарантом освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» Лесею БАРАБАШ.

Катерина ЗАЯРНА, здобувач освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності, про зустріч: «Метою бесіди було ознайомлення здобувачів освіти з Центром культури і виховання студентів УНУС. Незважаючи на перешкоди та випробування, всі підрозділи закладу освіти працюють і намагаються співпрацювати у режимі офлайн. Відрадно, що в Уманському НУС створені всі умови, аби студенти могли не лише чудово навчатися, але й з користю проводити своє дозвілля. Світлана Олександрівна наголосила, що колективи університету є активними учасниками різних всеукраїнських і міжнародних фестивалів та конкурсів. Також вони прославляють навчальний заклад у різних країнах, а саме: Польща, Чехія, Болгарія, Німеччина та Чорногорія. А для того, щоб долучитися до колективів, не обов'язково закінчувати музичні школи чи студії, адже в Уманському НУС є викладачі, які навчить Вас всьому «з нуля» - потрібне лише бажання та регулярне відвідування занять.

Наприкінці Світлана БЕРДНІКОВА запропонувала всім бажаючим приєднатися до творчого студентського життя».

Дякуємо стейкголдеру за цікаву та змістовну інформацію!

 

 

Світлана ВЛАСЮК, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Катерина ЗАЯРНА, здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, 11-ф група, ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»

Леся БАРАБАШ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування

гарант ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»