Меню

Участь фінансистів у XIV Всеукраїнській науковій конференції за міжнародною участю «Актуальні питання сучасної економіки»

Викладачі та здобувачі освіти всіх рівнів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 15 листопада взяли участь у традиційній щорічній конференції факультету економіки і підприємництва УНУС  "Актуальні питання сучасної економіки".

До роботи в онлайн режимі конференції доєднався викладацький склад, здобувачі першого, другого та третього рівнів освіти кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС.

З доповіддю на тему «Аналіз виконання та процес формування стратегії розвитку Черкаської області» виступила здобувач вищої освіти третього рівня (доктор філософії) Каріна ХОЛЯВІЦЬКА (науковий керівник д.е.н., професор Олена НЕПОЧАТЕНКО).

Загалом до формування збірника колектив кафедри надав 26 тез доповідей, більшість з яких є напрацюванням здобувачів другого та третього рівнів освіти.

Розвиток – це основа майбутнього, тож навіть у таких надскладних умовах представники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»  активно працюють та вдосконалюють наукові надбання.

 

 

Юлія УЛЯНИЧ, к.е.н., доцент

відповідальна за наукову роботу кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС