Меню

Участь викладачів і здобувачів освіти кафедри фінансів, банківської справи та страхування у міжнародних конференціях

Наукова робота кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва незмінно провадиться на умовах сталості й інноваційності. І займаються нею не лише науково-педагогічні працівники, а й здобувачі освіти.

Так, 21 лютого доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Юлія УЛЯНИЧ  взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Економіка, облік, фінанси та право: стратегічні пріоритети розвитку в умовах глобалізації», м. Дрогобич. За результатами проведення наукового заходу було отримано Сертифікати про участь у конференції.

А здобувачі освіти третього рівня (доктор філософії) спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Василь НАГОРНИЙ і Тетяна ШУМИЛО взяли участь у VI Міжнародній конференції «Science and innovation of modern world», 23-25 лютого 2023р. До наукового заходу долучилися науковці з України, Польщі, Великобританії, Німеччини, які виступили з досліджуваних проблемних питань. За результатами проведення наукового заходу його учасники отримали Сертифікати про участь у конференції.

  

Юлія УЛЯНИЧ, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування УНУС