Меню

Участь викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС у вебінарі «Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів»

15 вересня Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та Unicheck Україна було організовано та проведено вебінар на платформі Zoom на тему: «Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів».

До заходу долучилися науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС.

Ключові аспекти доповідачів вебінару висвітлювали наступні питання:

  • що потрібно врахувати при створенні навчально-методичних матеріалів;
  • юридичні та нормативні рекомендації, які допоможуть створити якісні програми та матеріали, що відповідатимуть вимогам сьогодення;
  • яким чином процес створення навчально-методичних матеріалів стосується академічної доброчесності у закладі освіти.

Спікерами заходу стали:

Олена Єременко – заступниця голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Ознайомила із вимогами та рекомендаціями щодо оформлення та змісту навчально-методичних матеріалів, вимогами до авторів і врахування інтересів здобувачів вищої освіти при створенні програм.

Іван Назаров – член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Роз’яснив правове регулювання академічної доброчесності та роль Національного агентства у формуванні простору академічної доброчесності та реагування на її порушення.

Андрій Сідляренко – експерт з академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Україна. Поділився ключовими компонентами культури академічної доброчесності та її впровадження у закладі вищої освіти.

Доповіді спікерів-промовців були інформативні, креативні та яскраві. Захід виявився потужним, насиченим, цікавим і корисним. Дякуємо організаторам вебінару!

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування