Меню

Участь викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС у вебінарі «Краудфандинг – як успішно реалізувати проект»

15 липня викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС долучилися до вебінару «Краудфандинг – як успішно реалізувати проект».

Відомо, що краудфандинг – прекрасний інструмент пошуку фінансів, піару та маркетингу. Водночас як користуватися означеним інструментом знають не всі. Адже фактично цей інструмент може допомогти не тільки потестити свій продукт і знайти гроші для реалізації проекту, але й амбіційно заявити про себе!

Дуже важливо правильно вибудувати успішну стратегію в краудфандинговій компанії для того, щоб забезпечити просування проєкту. А ще – правильно визначити свою ЦА, підібрати винагороди та визначитися з комунікацією.

Робочою мовою вебінару була українська, а місцем проведення стала онлайн-платформа Zoom.

Модерувала вебінар Катерина Познанська – директор СК «Параграф».

Спікерами на онлайн зустрічі були:

  • · Вадим Новік – операційний директор краудфандинговоі платформи Razom Go, який розказав про правила та умови краудандингу;
  • · Тимур Пістрюга – голова ГО «Асоціація саперів України» автор проекту «Очистимо Донбас разом!» (https://razomgo.com/projects/uda), що спрямований на очищення звільнених земель на Сході України від вибухонебезпечних предметів.

Захід виявився насиченим, цікавим і корисним. Дякуємо організаторам вебінару за продуктивну дискусію та цікаві ідеї щодо можливостей використання краудфандингу як інструменту пошуку фінансів, піару та маркетингу.

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС