Меню

Участь викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС у вебінарі «Наслідки відмінностей між поняттями «зміна» і «розвиток» в організаціях»

06 жовтня 2021 р. Kyiv-Mohyla Business School [kmbs] було організовано та проведено вебінар на платформі Zoom на тему: «Наслідки відмінностей між поняттями «зміна» і «розвиток» в організаціях». Серед учасників онлайн-події були і науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС. Мовою зустрічі стала англійська.

Відомо, що хто не рухається вперед, той відступає назад! Ми живемо в такому світі, де слід бути рухливим, оскільки зовнішні обставини можуть раптово змінитися. Більшість теорій останніх десятиліть говорять про зміни. Однак рзвиток – це зовсім інша концепція; тут потрібне не лише усвідомлення цього (як при змінах), але й також певний інструментарій. Розвиток організацій і розвиток людей слід розглядати паралельно, а тоді їх інтегрувати.

Запрошеним гостем став Жан-П‘єр Карон, що має ступінь MBA в галузі управління організацією та 30-річну практику роботи в якості консультанта з розвитку людей та організацій. Він використовує в роботі інструменти та методи, що мають походження з практики Бернарда Лівехуда (Голландія), серед яких робота з людьми над їх «біографією» та власною місією. Також спікер працює у напрямі соціальних змін через обходження з грошима, що базується на цінностях. У 1988 р. Жан-П‘єр разом з однодумцями заснував перший етичний банк у Франції – La NEF, в якому досі є віце-президентом.

Модератором заходу був Едуард Мальцев, заступник декана kmbs (Kyiv-Mohyla Business School), керівник PMBA.

Даний захід було проведено в рамках швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України та за підтримки Швейцарії.

Дякуючи організаторам і сучасним технічним можливостям нині для широкого загалу є доступною участь в подібних інформаційних заходах.

 

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування