Меню

Відкрита лекція з гостьовим лектором

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбулася відкрита лекція з дисципліни «Банківський менеджмент» для студентів першого курсу денної форми навчання ОС «Магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: «Банківський маркетинг». Спів лекторами стали доцент кафедри Наталя Бондаренко та гостьовий лектор, головний економіст «Райффайзен банк Аваль» Майя Яковенко.

Під час викладення лекційного матеріалу були висвітлені наступні питання:

- особливості маркетингової діяльності у банківській сфері;

- комплекс банківського маркетингу;

- маркетингові дослідження банківського ринку.

Гостьовий лектор Майя Яковенко поділилася зі студентами основними принципами та методами роботи й особливостями банківського маркетингу в системі управління банками та просування банківських  продуктів на українському ринку.

Зустріч мала творчий характер із залученням студентів до обговорення. Було цікаво дізнатися про становлення та розвиток «Райффайзен Банк Аваль», про його здобутки та досягнення:, адже нині банк очолив рейтинг 15 найнадійніших банків України. Також його неодноразово відзначали як найнадійніший банк країни, зокрема в рамках конкурсу «Awards for Excellence-2017» журналу «Euromoney», кращим українським банком у рейтингу банків світу журналу «Global Finance» та кращим банком України в рейтингу «Europe Banking Awards» видання «EMEA Finance».

Було відмічено прогресивний інноваційний формат проведення лекції, її високий науково-теоретичний і методичний рівень, актуальність і креативність. Студенти активно брали участь у лекції, наводили приклади. Лектори повністю розкрили зміст кожного питання, а мультимедійна презентація посилила зрозумілість, логічність і повноту викладення матеріалу лекції.