Меню

Відкрите бінарне практичне заняття з викладачем Берлінського університету імені Гумбольдтів

Забезпечення якості освіти здобувачів першого (бакалаврського) рівня –дна з прерогатив діяльності викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування. Для досягнення поставленої цілі науково-педагогічні працівники використовують низку дієвих інструментів, одним з яких є проведення відкритих лекцій і практичних занять зі стейкголдерами.

21 жовтня викладач кафедри фінансів банківської справи та страхування Ольга Пономаренко провела відкрите бінарне практичне заняття для студентів І курсу з дисципліни «Іноземна мова». Заняття відповідало змістовому модулю навчальної дисципліни та було присвячене цікавій і надзвичайно важливій темі – «International collaboration».

На занятті, крім студентів і науково-педагогічних працівників, був присутній запрошений гість, провідний лектор, експерт зі славістики, викладач одного з найпрестижніших європейських закладів вищої освіти – Берлінського університету імені Гумбольдтів, – Філіпп Вассершайдт (Dr. Philipp Wasserscheidt).

Під час заняття студенти здійснили захоплюючу «подорож» одним з кращих німецьких ЗВО, що входить у топ-100 університетів світу, де викладали  та навчалися видатні вчені та лауреати Нобелевської премії.

Dr. Philipp Wasserscheidt активно долучився до невимушеної комунікації зі студентами англійською мовою, з ентузіазмом ділився знаннями про різні аспекти студентського життя в Німеччині, відповідав на безліч запитань і дав поради, як покращити рівень англійської мови. У підсумку, запропонував студентам завдання: подумати над питанням, якою вони в перспективі бачать ідеальну освіту майбутнього. Обговорення цього питання було вирішено відкласти до наступної зустрічі.

Колектив кафедри та студенти щиро вдячні пану Філіппу за співпрацю, а студенти з нетерпінням чекають на нові зустрічі.