Меню

Виробнича практика бакалаврів-фінансистів

Важливою складовою навчального процесу студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти є навчальна та виробнича практики. Навчальна практика доповнює цикл професійної підготовки майбутніх фахівців фінансової сфери на 1–2 курсах, а виробнича – супроводжує під час 3 і 4 курсів.

Цьогоріч здобувачі освіти бакалаврського рівня вищої освіти 3 і 4 курсів з 13 грудня 2021 р. по 21 січня 2022 р. проходили виробничу практику у фінансово-кредитних установах (банківські установи, кредитні спілки), районних і міських органах влади, органах Державної податкової служби України, міських і районних управліннях Пенсійного фонду України та фондів державного соціального страхування, управліннях Державної казначейської служби України, фінансові управління та відділи районних і міських державних адміністрацій, управління праці та соціального захисту населення та інші.

Під час виробничої практики поглиблюються теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, провадиться навчання в умовах безпосередньої фахової діяльності, вдосконалюють набуті під час навчання основні вміння та навички. Окремо, у відповідності з кваліфікаційними характеристиками, вдосконалюються особисті якості майбутніх фахівців, систематизуються та закріплюються теоретичні знання шляхом самостійного виконання різноманітних професійних операцій.

Студенти, які проходили онлайн-практику в банківських установах, отримали підтвердження у вигляді сертифікатів, що відповідають рівню підготовки «Спеціаліст з просування банківських продуктів 1-го рівня».

Здобувачі - практиканти, які отримали найкращі результати, занесені до кадрового резерву банку.

Вітаємо студентів із отриманими здобутками та бажаємо подальших звершень у професійній підготовці.