Меню

Віртуальні виміри академічної співпраці

Сучасне життя вносить корективи в академічну освіту та науку, однією з яких є віртуальне спілкування між науково-педагогічними працівниками та студентами закладів освіти як всередині країни, так і на міжнародному рівні. І яскравим прикладом такої співпраці стала лекція за участі доктора Анни Собчак - науковиці Академії  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Польща).

Спільнота студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітніх рівнів бакалавр і магістр і науково-едагогічних працівників двох навчальних закладів активно долучилася до лекції на тему "Управління часом". Дана тематика є актуальною для всіх професіоналів фінансово-економічного спрямування, адже володіння основами раціонального розподілу часу однозначно сприяє підвищенню ефективності професійної й особистої діяльності. Окремо варто зауважити, що спілкування учасників зустрічі відбувалося у невимушеній, дружній атмосфері. Це спонукало до вдосконалення навичок ведення діалогу та налагодження співпраці, а також окреслення актуальних професійних запитів.

Лекція за участю доктора Анни Собчак  стала першою у циклі гостьових лекцій, що відбудуться у рамках договорів міжнародної співпраці  між Уманським національним університетом садівництва, Академією  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim) і Мазовецьким державним університетом  в Плоцьку (Mazowiecka Uczelnia Publiczna w Płocku).        

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування висловлює  щиру вдячність організаторам заходу, адже, незважаючи на віртуальну форму, співробітництво такого типу сприяє розвитку необхідних «soft skills»   для майбутніх фахівців спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа тиа страхування" та їх удосконалення у науково-педагогічних працівників.