Меню

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Страхування» та «Фінанси»

19-20 жовтня, відповідно до наказу Міністерства освіта і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2021-2022 навчальному році», на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського НУС пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін «Страхування» та «Фінанси». У заході взяли участь студенти третього та першого курсу скороченого терміну навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Олімпіада передбачала два блоки завдань з навчальної дисципліни «Страхування» та «Фінанси»: І – тестові завдання; ІІ – ситуаційні задачі.

Більшість студентів успішно виконали завдання та продемонстрували ґрунтовні знання з питань теорії і практики страхової справи та фінансів.

За рішенням голови комісії д.е.н., доцента Олени Прокопчук та її членів, доцентів Світлани Власюк, Сергія Колотухи, Богдана Гузара, Юлії Улянич визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхування»:

І місце - Олександра Яковенко, Олексій Кісілєнко (31-ф група);

ІІ місце - Андрій Феклістов, Володимир Молостов (11 к-ф група);

ІІІ місце - Родіон Вдовиченко (11 к-ф група.)

За рішенням голови комісії ,к.е.н., ст. викладача Світлани Пташник та її членів, доцентів Лесі Барабаш, Катерини Мельник, Світлани Власюк, Наталії Бондаренко визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси»:

І місце – Юрій Макаренко (11к-ф група);

ІІ місце – Євгеній Бабець (11к-ф група);

ІІІ місце – Аліна Цурашенко, Олексій Даніленко (11к-ф група).

 Науково-педагогічний колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає переможців і рекомендує їх до участі в ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади!