Меню

Вітаємо переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Незважаючи на труднощі воєнного часу та дистанційну форму навчання, здобувачі першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" продовжують активно працювати не лише в освітньому середовищі, а й у науковій сфері. І їхні зусилля знаходять гідне визнання!

Так, на виконання наказу МОН від 31 травня 2022 №508 "Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 №1179" "Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 н.р." серед здобувачів вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" УНУС було проведено перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, у якому перемогу здобули студенти Юрій Макаренко (І місце), Вікторія Заярна (ІІ місце) й Олексій Кісілєнко (ІІІ місце). Усіх переможців нагороджено дипломами.

Колектив кафедри зичить молодим науковцям не втрачати ентузіазму та запалу, адже наука - це цікаво та надважливо для майбутнього України!

Юлія Улянич, відповідальна за наукову роботу кафедри фінансів, банківської справи та страхування, доцент
Леся Барабаш, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування