Меню

Вітаємо учасників Всеукраїнської студентської наукової конференції!

У рамках проведення Всеукраїнської студентської наукової конференції "Новітні технології в агрономії – проблеми та перспективні напрями студентських досліджень (до 125-річчя від дня народження видатного вченого В.Л. Симиренка)" на кафедрі  фінансів, банківської справи та страхування відбулося секційне  засідання, на котрому було заслухано доповіді студентів 2 -5 курсів спеціальності «Фінанси і кредит». Виступи  були присвячені актуальним проблемам економіки нашої країни.

Так, студентка 52 – фм групи Клименко Наталія у своїй доповіді дослідила сутність фінансового ринку та його структуру.

Ярема Анастасія, студентка 51 – фс групи, розповіла про сучасний стан та перспективи розвитку ресурсної бази комерційних банків.

 Яценко Ян, студент 51 – фс групи, представив результати своїх досліджень щодо шляхів удосконалення формування та розподілу прибутку.

Доповіді інших доповідачів були теж напрочуд цікавими та супроводжувалися яскравими презентаціями. 

Після доповідей в аудиторії ще довго тривала жвава дискусія, у якій взяли участь студенти та викладачі кафедри.

Найкращі доповідачі були відзначені грамотами та гучними оплесками присутніх.

Із заключним словом до всіх присутніх звернувся завідувач кафедри фінансів і кредиту к.е.н., доцент Гузар Б. С., котрий відмітив те, наскільки важливо для кожного студента та починаючого науковця мати можливість виступити перед аудиторією та представити результати своїх досліджень. Він також щиро подякував виступаючим за цікаві та змістовні доповіді, а всім присутнім – за надзвичайно плідну та жваву дискусію.