Меню

Вітаємо випускників-фінансистів!

Щороку наприкіці червня на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування Уманського національного університету садівництва відбувається підсумкова атестація здобувачів освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування".  От і цьогоріч фаховий підсумковий екзамен складали 33 студенти - бакалаври.

Підсумкова атестація проходила у змішаному форматі у формі тестування з використанням системи дистанційної освіти Moodle. За результатами пройдених тестів усі здобувачі отримали необхідні бали та склали підсумкову атестацію. А отже - отримали диплом державного зразка та підтвердили знаннями  здобуття кваліфікації бакалавра фінансів, банківської справи  та страхування!

Вітаємо студентів з першим їхнім професійним досягненням, зичимо наполегливості та натхнення, успіху у починаннях і швидкого кар'єрного росту! Багато з вас уже працюють за фахом, тож неодмінно будьте наполегливими, прагніть більшого, вдосконалюйтеся - і резукльтат обов'язково потішить вас! Віримо у вас і будемо раді бачити у лавах магістрів!