Меню

Вітаємо з Днем банківського працівника!

Банки - фундамент економіки не лише сучасності, а й сивої давнини, адже історія виникнення банківської справи сягає ще часів Стародавньої Греції. І протягом століть ця сфера діяльності не лише не втратила свої позиції, а навпаки - набула особливої актуальності. Причина -  знання особливостей сфери банківських послуг дає можливість не лише розуміти усі тонкощі функціонування грошей, а й  отримати додаткові можливості збереження та примноження власних фінансових ресурсів. Тому цілком резонно порівняти банківського працівника або знавця цієї сфери діяльності з диригентом фінансових потоків.

І, зважаючи на важливість діяльності працівників банківської сфери, в Україні на законодавчому рівні впроваджено та відзначають професійне свято цих магів світу фінансів і грошових потоків - День банківського працівника! І ми щиро вітаємо всіх причетних до цієї престижної сфери діяльності!

Зважаючи на карантинні заходи, цьогоріч кафедра фінансів, банківської справи та страхування, на жаль, не має можливості разом зі студентами спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" відзначити це свято. Проте ми впевнені, що невдовзі ситуація зміниться та ми надолужимо всі впущені моменти та можливості!

Тож вітаємо всіх з Днем банківського працівника! Стабільних і насичених вам вхідних фінансових потоків і креативних ідей!