Меню

Вітаємо з ювілеєм!

Колектив кафедри фінансів. банківської справи та страхування щиро вітає доцентку кафедри, кандидатку економічних наук, заступницю дкана факультету економіки і підприємництва з виховної роботи Світлану ВЛАСЮК з ювілейним днем народження!

Світлана Анатоліївна є яскравим взірцем талановитої та цілеспрямованої особистості, уособлення кращих якостей і чеснот справжнього фахівця найвищої категорії. Прогресивність поглядів, глибокий інтелектуальний підхід, наполегливість у досягненні цілі, толерантна взаємодія, людинолюбність і відкритість всьому новому – далеко не повний перелік рис, якими можна охарактеризувати ювілярку. Адже її організаторські здібності та вміння працювати з молоддю дали можливість виховати цілу плеяду патріотичних, грамотних, впевнених, успішних і відповідальних студентів, для яких точкою професійного відліку став факулььтет економіки і підприємництва Уманського нціонального університету садівництва. 

Шановна Світлано Анатоліївно! Зичимо Вам яскравості життя, прихильності долі, щохвилинного натхнення та всеохоплюючого позитиву! Хай усе задумане втілюється, а наполеглива праця приносить задоволення та винагороди під мирним небом вільної, незалежної України!

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування